100suns

Alla inlägg den 4 juni 2015

Av Matilda - 4 juni 2015 13:50

Jag har alltid älskat ord. Att forma meningar efter intryck och drömmar och få ner dem på papper.

Ni vet sedan tidigare att jag också har ett behov av att samla minnen i form av fotografier, bilder och just - ord. Därför har dagbokskrivandet hjälpt mig under större delen av mitt liv för att dokumentera saker som betyder mycket för mig. Lärdomar och saker som är för vackra för att glömmas bort.


Detta har lett till en kärlek till böcker. Mina kreativa vågor ger mig ofta ideér till olika kreationer, så som noveller, dikter eller dagboksinlägg. Nu mera använder jag bloggen som avlastning när jag tänker för mycket. Det känns på något sätt viktigt att få ner mina känslor och idéer som jag senare kan plocka ihop när jag behöver ge mig själv lite egen cred. Att under oinspirerade dagar kunna se tillbaka och landa i formerna. Vem som i sin tur läser det, känns däremot oviktigt. Huvudsaken är att jag har en bas att utgå ifrån för att leta reda och sortera bland mina tankar.När jag ser tillbaka på tidigare ideér och texter, brukar jag ofta kunna rätta och renskriva till en bättre slutprodukt. Det är en liten hobby jag har. Till allt som är vackert.

 

Ett underbart(och lite läskigt) sätt att uttrycka sig på är genom tatueringar. Jag har en som jag gjorde i Colorado 2012. Jag har nog aldrig varit så nervös för någonting i mitt liv, men jag är så otroligt glad att jag vågade göra den. Innebörden för mig var det absolut viktigaste med min tatuering; att det symboliserade någonting som jag kunde stå för resten av mitt liv. Aldrig att jag tröttnar! Nu vill jag snarare bara ha fler.

 

    

Handleden, ankeln eller foten blir nästa placering. Jag skulle gärna vilja ha ett citat från en favoritlåt eller film; eftersom att min nuvarande delvis är inspirerad av en favoritbok: The Clockwork Angel.(Boktips!!) Det hade varit fantastiskt att ha en tatuering för varje kreativ passion; Böcker, film och musik.

 

Ovido - Quiz & Flashcards